Anlık Bildirim

Bütçe dostu Realme 5i'nin görselleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı

Çinli akıllı telefon üreticisi Realme uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon çıkarmaya hazırlanıyor. Realme 5i olarak adlandırılan modelin görselleri ve bazı teknik özellikleri sızdırıldı.

Bütçe dostu Realme 5i'nin görselleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Slashleaks adlı internet sitesi yakında piyasaya sürülmesi beklenen Realme 5i'nin görsellerini ve bazı teknik özelliklerini yayınladı.

Uygun fiyatla satışa sunulacak akıllı telefon 6.5 inç HD+ ekran taşıyacak. Ayrıca Snapdragon 665 yonga seti, 3 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olacağı belirtiliyor.

Realme 5i'nin Avrupa versiyonu ise 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı ile gelecek. Görseller cihazın arka panelinde dörtlü kamera sisteminin yer alacağını gösteriyor.

Bütçe dostu Realme 5i'nin görselleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Dört arka kamera ile gelecek

Kamera modülü 12 megapiksel ana sensöre ek olarak 8, 2 ve 2 megapiksel çözünürlükte sensörlerden oluşuyor. Ön tarafta ise 8 megapiksellik bir selfie kamerası görev yapacak.

Bütçe dostu Realme 5i'nin görselleri ve teknik özellikleri ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Realme 5i'nin 5.000 mAh kapasiteli bir pil içereceği belirtiliyor. Akıllı telefon Realme 5'in farklı pazarlarda piyasaya sürülecek yeni bir versiyonu olabilir.

Ancak şu an şirket resmi bir açıklama yapmadığı için bu konuda kesin konuşmak zor. Realme 5i farklı bir yonga setiyle de karşımıza çıkabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim