Anlık Bildirim

Candy Crush Saga özel bir kullanıcı etkinliği düzenleyecek

Popüler Candy Crush Saga oyunu kısa süre içerisinde; hayranların beğenilerinden yola çıkarak hazırlanan toplam 20 bölümün olduğu yeni bir etkinliğe başlıyor.

Candy Crush Saga özel bir kullanıcı etkinliği düzenleyecek Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en çok kazandıran yapımlarından birisi olan Candy Crush, takipçilerinden gelen talepleri değerlendirdi ve yakın zamanda kullanıcılar tarafından içeriği belirlenen bir etkinlik başlatıyor.

Hayran bölümleri

Candy Crush Saga Hayran Bölümü adındaki etkinlikte oyuncuların oyun hakkındaki favori eşyası baz alınarak hazırlanan bölümler yer alacak. Etkinliğin toplamda 20 bölümden oluşacağı belirtiliyor.

20 bölümlük yeni etkinlik 30 Nisan 2020 tarihinde başlayacak ve 27 Mayıs 2020 tarihine kadar devam edecek. Böylece sadık Candy Crush Saga oyuncularının manevi de olsa ödüllendirileceği ifade ediliyor.

Diğer taraftan Candy Crush Saga oyununun ilgi gören sonsuz can etkinliği de yeniden başladı. Bu etkinlik kapsamında oyun içerisinde oyuncular sınırsız can hediyesi alabiliyor. #PlayApartTogether adıyla yapılan ilk etkinlikte toplamda 8.16 milyar can kullanılmış ve 2.3 milyar seviye geçilmişti.

Candy Crush Saga Candy Crush Saga Candy Crush Saga Candy Crush Saga King Çevrimdışı Ücretsiz

Candy Crush Saga Candy Crush Saga Candy Crush Saga Candy Crush Saga Games Ücretsiz 314,2 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim