Anlık Bildirim

CD Projekt 5 yeni oyun duyurdu: 3 yeni Witcher, Cyberpunk 2077'nin devamı ve yeni IP

CD Projekt Red geçtiğimiz saatlerde şirketin üzerinde çalıştığı 5 yeni oyun projeini duyurdu. Projeler arasında 3 yeni Witcher oyunu, Cyberpunk 2077'nin devam oyunu ve bir yeni IP bulunuyor.

CD Projekt 5 yeni oyun duyurdu Tam Boyutta Gör

Cyberpunk 2077 ve Witcher 3 oyunlarıyla birlikte oyun dünyasının en popüler şirketlerinden biri haline gelen CD Projekt Red, geçtiğimiz saatlerde yeni projelerini duyurdu.

The Witcher'ın Yeni Oyunları

Project Sirius

The Molasses Flood'un geliştirdiği ve CD Projekt Red ekibinin de desteğinin bulunduğu bu Witcher oyunu biraz daha yan proje konumunda. Hem tek oyunculu hem de çok oyunculu bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Yeni Witcher Üçlemesi

Polaris kod ismi ile geliştirilen yeni oyun aslında yeni bir Witcher üçlemesinin ilk oyunu olacak ve Polaris kod adlı oyun çıktıktan sonra 6 yıl içinde diğer oyunlar da çıkışını yapacak.Teknolojik açıdan ikinci ve üçüncü oyun ilk oyundan faydalanıcak, yani devam oyunlarında büyük bir teknolojik gelişme göremeyebiliriz. Bu oyunların her biri açık dünya ve hikaye odaklı olacak.

Project Canis Majoris

Bu oyun ise daha öncesinde duyurusunu gördüğümüz Unreal Engine 5 ile geliştirilen Witcher oyunu. Diğer projelerin yanı sıra bu proje CDPR'ın ana Witcher oyunu konumunda olacak.

Cyberpunk 2077 Devam Oyunu

Orion

Orion isimli bu yeni Cyberpunk 2077 oyunu, ilk oyunun devamı niteliğinde olacak. Şirket bu oyun için ekstra stüdyolar kuruyor. Şu an için projeye dair detay bulunmuyor. Ancak bu yıl içerisinde ilk oyunun genişleme paketi Phantom Liberty çıkışını yapacak. 

Yeni IP

Hadar

CD Projekt Red'in son duyurusu ise tamamen yeni bir proje hakkında. Hadar kod isimli bu oyun tamamen yeni bir oyun olacak. Oyunun erken geliştirme süreci 2021'de başlamış. CDPR'ın iki büyük markası varken böyle bir yükün altına girmesi de heyecanlandırıcı diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5667 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, cd projekt red ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim