Anlık Bildirim

CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin çıkışından bu yana 1 milyar dolar kaybetti

Neredeyse rekor bir ön sipariş ve ilk gün geliri ile başlayan Cyberpunk 2077, hatalar ve sorunlar sebebiyle şirkete para kaybettirmeye başladı.

CD Projekt, Cyberpunk 2077'nin çıkışından bu yana 1 milyar dolar kaybetti Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz hafta çıkışını gerçekleştirdi ancak ne yazık ki eski nesil konsollarda ve düşük sistemli PC'lerde kötü bir performans sergiledi. Bu performansı da oyuncular tarafından büyük bir tepkiye sebep oldu.

Oyunun çıkışından bu yana neredeyse her gün oyun ile ilgili başka bir şaşırtıcı haber ortaya çıkıyor. Teker teker yapılan itirafların ardından da bugün Bloomberg tarafından yeni bir rapor yayınlandı. Cyberpunk 2077'nin çıkışında 8 milyon ön sipariş miktarına ulaştığı, PC'de en hızlı satılan oyun olduğu ve şirketin daha ilk günden kâra geçtiği açıklanmıştı.

Şimdi ise yayınlanan yeni rapora göre CD Projekt Red, çıkışından bu yana yaklaşık 1 milyar dolar kaybetmiş durumda. Oyunun çıkışından itibaren hisselerin düştüğü zaten biliniyordu. The Witcher 3 ile oyuncuların güvenini ve sevgisini kazanan CD Projekt Red, ne yazık ki üst üste aldığı yanlış kararlar ile oyuncuların güvenini kaybetti.

Umuyoruz ki yalnızca suçlarını itiraf etmekle kalmazlar ve tekrar güvenimizi kazanmak için de çaba harcarlar. Cyberpunk 2077 şu anda PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC'de bulunuyor. Eski nesil konsollara sahip olanların oyunu satın almak için 2021 Şubat ayına kadar beklemesi tavsiye ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16304 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, 1 milyar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim