Anlık Bildirim

CD Projekt, yeni Witcher oyununda neden Unreal Engine 5'e geçiş yaptıklarını açıkladı

Geçtiğimiz haftalarda yeni Withcer oyununun geliştirildiğini açıklayan CD Projekt Red, geçtiğimiz saatlerde de yeni oyunda neden Unreal Engine 5'e geçiş yaptıklarını açıkladı.

CD Projekt neden Unreal Engine 5'e geçiş yaptıklarını açıkladı Tam Boyutta Gör

CD Projekt'in yayıncılığını ve geliştiriciliğini yaptığı The Witcher serisinin yeni oyunu bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda duyuruldu. Duyuruda dikkat çeken bilgi yeni oyunun Unreal Engine 5 ile geliştirilecek olmasıydı ve geçtiğimiz saatlerde de CDPR'dan bu konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Neden Unreal ENgine 5'e Geçildi?

Geçtiğimiz saatlerde CDPR'nin CTO'su Pawel Zawodny, yeni oyuna neden Unreal Engine 5'e geçiş yaptıklarını anlattı. Pawel Zawodny'nin söylediğine göre yeni oyunda Unreal Engine 5'e geçmelerindeki birincil sebep Unreal Engine 5'in açık dünya yaratma konusundaki başarısı. CD Projekt Red'in Sanat Yönetmeni Jakub Knapik ise Unreal Engine 5'te istedikleri birçok özelliğin olduğunu söyledi.

Oyun Direktörü Jason Slama ise bu tür oyunların sahip olduğu değişkenlerin ve hareketli parçaların miktarı nedeniyle güçlü bir oyun motoruna gerek duyduğunu ve bu motorun da bunu karşıladığını belirtti.

Genel olarak baktığımızda Unreal Engine 5'in açık dünya yaratma konusunda iddialı olduğunu zaten biliyorduk, bu yüzden Witcher gibi güçlü bir marka için bu tarz bir anlaşmanın yapılması çok da enteresan değil ancak yine de hazırdaki oyun motorunu değiştirmek biraz riskli bir karar diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11180 kez okundu.
18 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
witcher, unreal engine 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim