Anlık Bildirim

Cehennem Melekleri 4 fragmanı yayınlandı: Aksiyon, Megan Fox, 50 Cent ve dahası

Film serisine verilen dokuz yıllık aranın ardından "The Expendables" serisinin dördüncü filmi için ilk resmi fragman yayınlandı. İşte "Expend4bles" adını taşıyan Cehennem Melekleri 4 fragmanı:
Cehennem Melekleri 4 fragmanı yayınlandı: İşte vizyon tarihi Tam Boyutta Gör
Sylvester Stallone'nin canlandırdığı Barney Ross karakteri yaklaşık dokuz yıl sonra bir kez daha Cehennem Melekleri'ne liderlik etmeye hazırlanıyor. Film serisine verilen dokuz yıllık aranın ardından "The Expendables" serisinin dördüncü filmi için ilk resmi fragman yayınlandı. "Expend4bles" adını taşıyan film Türkiye’de Cehennem Melekleri 4 olarak adlandırılacak.

Cehennem Melekleri 4 fragmanı yayınlandı

Cehennem Melekleri 4 fragmanı yayınlandı: İşte vizyon tarihi Tam Boyutta Gör
Serinin veteranları Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture yeni filmde Stallone ile birlikte rollerine geri dönecek. Ancak kadroya yeni katılan isimler de bulunuyor. Bunların arasında Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Jacob Scipio, Levy Tran, Eddie Hall, Iko Uwais ve Andy Garcia yer alıyor.

Fragmanda Fox’un Statham'ın karakteri Lee Christmas ile buluştuğunu ve ikilinin karmaşık bir geçmişi olduğunu anlıyoruz. Ateşli bir kavganın ardından, son görevleri için Cehennem Melekleri ekibine katılıyor ve yeni gelenler ile eskilerden oluşan ekip beklenen aksiyona dalıyor. Cehennem Melekleri 4, deniz açıklarında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristlerce ele geçirilmesi sonucu başlatılan operasyonu konu alıyor.

Cehennem Melekleri 4 vizyon tarihi

Cehennem Melekleri 4, Türkiye’de 22 Eylül 2023 tarihinde vizyona girecek. Hemen aşağıdan filmin fragmanını izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5126 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cehennem melekleri 4, film fragmanları ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim