Anlık Bildirim

Microsoft tarafından WP8 / WP8.1 uyumlu Office Lens uygulaması kullanıma sunuldu

Windows Phone 8 ve Window Phone 8.1 cihazlar ile uyumlu olarak kullanılabilen ve daha önce beta durumunda bulunan Office Lens uygulaması, bugün kullanıma sunuldu.
Başarılı arayüzüyle temel olarak kişisel tarayıcı görevi gören ve farklı yazılı içeriklerin OneNote'a kaydedilmesine imkan tanıyan Office Lens, OCR (Optik Karakter Tanıma) teknolojisi temelinde metinleri tespit edebiliyor ve özel düzenlemeler yapabiliyor. Uygulamanın Microsoft tarafından yayınlanan tüm özellikleri ise şu şekilde sıralanıyor;
" 1. Office Lens beyaz tahtaların ve belgelerin fotoğraflarını kırpar, geliştirir, okunur hale getirir ve OneNote'a kaydeder.

2. Office Lens, cebinizde bir tarayıcı taşımak gibidir. Bundan sonra beyaz tahta ve yazı tahtalarındaki hiçbir şeyi kaçırmayın. Önemli belgeleriniz ve kartvizitleriniz hep yanınızda olsun. Faturaları veya yapışkan notları artık hiç kaybetmeyin!

3. Senaryolar:
        - Beyaz tahtaların fotoğraflarını çekin ve toplantı notlarınızı iş arkadaşlarınızla paylaşın.
        - Basılı belgelerinizin, kartvizitlerinizin ve posterlerinizin dijital kopyalarını çıkarın. Metinler OCR kullanılarak otomatik olarak tespit edilir, böylece arama ve düzenleme işlemleri yapabilirsiniz.
        - Menülerin, alışveriş listelerinin veya çocuklarınızın çizimlerinin fotoğraflarını çekin. Bir daha bunları kaybetme konusunda korkunuz olmasın.
4. Özellikler:
        - Beyaz Tahtma modunda Office Lens fotoğraftaki parlamaları ve gölgeleri kırparak temizler.
        - Belge modunda Office Lens belgelerinizi kırpar ve mükemmel şekilde renklendirir.
        - Fotoğraflarınızı yalnızca film rulonuza değil, doğrudan OneNote'a kaydedin. Böylece fotoğraflarınızı tüm cihazlarınızda görebilirsiniz. "

Kullanmak için Microsoft hesabına ihtiyaç duyan Office Lens uygulamasına ücretsiz olarak buradan ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim