Anlık Bildirim

Whatsapp sesli görüşme özelliği Android telefonlar için kullanıma sunuldu

 
Whatsapp sesli görüşme özelliği Android telefonlar için kullanıma sunuldu
Popüler mesajlaşma uygulaması Whatsapp için sesli görüşme özelliği bir süredir gündemdeydi. Yeni yayınlanan 2.12.19 sürümü ile birlikte artık tüm Android cihaz kullanıcıları sesli görüşme özelliğine kavuştu.

Uygulamanın ana ekran tasarımı da değişirken artık Çağrılar, Sohbetler ve Kişiler adında üç sekme bulunuyor. Kullanıcılar sağa sola kaydırma hareketi ile sekmeler arasında geçiş yapabilip arama veya mesaj gönderme fonksiyonlarını kullanabiliyor. Kişisel olarak yaptığım bir kaç test sonrasında uygulamanın net bir şekilde iletişimi sağlayabildiğini, çok az bazı gecikmeler dışında sorunsuz görüşme sağladığını söyleyebilirim.
Yeni sürüme ulaşmak isteyen kullanıcılar buraya tıklayarak indirebilirler. Karşı tarafta da desteklenen bir sürüm var ise direk olarak whatsapp üzerinden aramalarınıza başlayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde güncelleme tüm cihazlar için yüklenebilir olacaktır, ancak beklemek istemeyen kullanıcılar yukarıdaki linki kullanabilirler. iOS kullanıcılarına ise özelliğin önümüzdeki bir kaç hafta içinde sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4350 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, WhatsApp ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim