Anlık Bildirim

Gorilla Glass 6 kullanan ilk akıllı telefonu Oppo üretecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Corning'in iki hafta önce tanıttığı Gorilla Glass 6 kullanan ilk akıllı telefonu üreteceğini duyurdu. Konunun tüm detayları haberimizde.
Hasar ve çizilmeye karşı dayanıklı camlar üreten ABD merkezli teknoloji şirketi Corning, iki hafta önce yeni modeli olan Gorilla Glass 6'yı tanıtmıştı. Şirket web sitesinden yapılan açıklama ile Gorilla Glass 6 teknolojisini kullanacak ilk şirketin Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo olacağı duyuruldu.

Gorilla Glass 6 selefinde iki kat daha sağlam

Yapılan açıklamada Oppo'nun yeni amiral gemisinin darbe ve çizilmelere daha dayanıklı olması için Gorilla Glass 6 ile güçlendirileceği belirtildi. Tahminler ise bu modelin Oppon'un önümüzdeki günlerde piyasaya sürmeye hazırlandığı Oppo R17 olacağı yönünde.
Gorilla Glass 6'nın selefi olan Gorilla Glass 5' oranla iki kat daha dayanıklı olduğu ve basınca karşı son derece dirençli olduğu belirtiliyor. Konuyla ilgili olarak Oppo başkan yardımcısı Andy Wu ise: "Gelecek akıllı telefonumuzda Gorilla Glass 6'yı kullanan ilk şirket olacağız ve bundan olduça fazla heyecan duyuyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerimize benzeri görülmemiş bir deneyim yaşatacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim