Anlık Bildirim

Nokia 6 satışa çıktığı ilk 60 saniye içerisinde tükendi

Teknoloji dünyasında bir döneme damga vuran isimlerden Nokia’nın tekrar akıllı telefon pazarına geri dönmesini sağlayan Nokia 6'nın satışa çıktığı ilk bir dakikalık süre içerisinde tükendiği açıklandı
Nokia 6 satışa çıktığı ilk 60 saniye içerisinde tükendi
 
Microsoft çatısı altında akıllı telefon pazarında istediği hamleleri yapamayarak deyim yerindeyse havlu atan Nokia, daha sonra Finlandiya merkezli HMD Global ile tekrar küllerinden doğdu. Uzun süre sonra Android işletim sistemli ilk akıllı telefonu Nokia 6'yı duyuran üretici beklentilerin de ötesinde bir ilgiyle karşılandı.
Sadece Çin’de satışa sunulan cihaz çok kısa bir sürede 1 milyon 337 bin 773 adet ön kayıt alarak dikkatleri üzerine çekti. JingDong Mall (jd.com) üzerinden satışa sunulan Nokia 6 oldukça hızlı bir çıkış yaparak ilk 60 saniye içerisinde tamamen tükendi. Yaklaşık 250 dolar (1.699 yuan) fiyat etiketine sahip akıllı telefonda 5.5 inç 1080 x 1920 piksel Full HD ekran, Snapdragon 430 işlemci, 4 GB RAM,64 GB arttırılabilir depolama hafızası, 8 MP kamera ve 3000 mAh batarya bulunuyor.
27 Şubat - 2 Mart 2017 tarihleri arasında Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’ne damga vurması beklenen Nokia’nın yüksek ilgi nedeniyle Nokia 6 ile uluslararası pazara da açılacağı ifade ediliyor. Edinilen bir diğer bilgiye göre JingDong ‘un önümüzdeki hafta içerisinde ikinci bir parti akıllı telefonu satışa çıkaracağı belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18543 kez okundu.
77 kişi, toplam 80 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon pazarı, çin ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim