Anlık Bildirim

Nokia 8 Android 9.0 güncellemesi ile yeni özelliklere kavuşacak

Nokia ürün yönetim sorumlusu Juho Sarkivas Nokia 8'in Android 9.0 Pie güncellemesi alacağını açıkladı. Nokia 8 gelecek güncelleme ile birlikte yüz kilidi, ARCore desteği ve yeni özelliklere kavuşacak.
Nokia'nın ürün yönetim sorumlusu Juho Sarkivas, Nokia 8'in yakında Android 9.0 Pie güncellemesi alacağını duyurdu. HMD Global müşterilerini memnun etmek için yazılım güncellemelerini düzenli yapmaya özen gösteriyor. Şirketin Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus ve Nokia 6.1 için yayınladığı güncelleme ile birlikte bu modeller yeni kamera özelliklerine kavuştu. Nokia 8 kullanıcıları ise en son yükseltilen yazılım ile birlikte Pro kamera modunu kullanabiliyorlardı. Şimdi ise Nokia 8 sahipleri gelecek Android 9.0 Pie güncellemesi ile birlikte yeni özelliklere kavuşacak.
 

Kamera güncellemesi ve ARCore desteği geliyor

Sarkivas Android 9.0 Pie güncellemesi ile birlikte yüz kilidi, ARCore desteği ve yeni kamera özelliklerinin kullanıcılara sunulacağını söyledi. Güncel Nokia modellerinde gördüğümüz Camera 9.0 ile birlikte kullanıcılar farklı en boy oranları arasında geçiş yapabiliyorlar ve bulanıklaştırma ve güzelleştirme efektlerinin yoğunluğunu ayarlayabiliyorlar. Güncelleme ile birlikte kullanıcılar için GIF olarak paylaşılabilen kısa videolar çekilmesini sağlayan Google Motion uygulaması da aktifleştirilecek. Firma tarafından henüz güncelleme tarihi açıklanmasa da Eylül ayından itibaren Android 9.0 güncellemesinin uygun modellere dağıtılmaya başlaması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim