Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A9 Pro gerçek olacak mı?

Beğenilen Galaxy A serisini geçen yıl sonlarında yenileyen Samsung, toplamda 5 model tanıtmıştı. Galaxy A3-A5-A7-A8-A9 olarak giden seriye yeni bir üye daha eklenebilir.

Geçen yıl sonlarında, ilk Snapdragon 652 yonga seti taşıyan akıllı telefon ünvanıyla resmiyete kavuşan Samsung Galaxy A9 2016, dikkatleri bir anda üzerine çekmişti. 6 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, 3GB RAM ve 4000mAh kapasiteli batarya ile beğeni toplayan cihaza yeni bir versiyon daha eklenebilir. 

Elde edilen bilgilere göre Samsung, Galaxy A9 Pro adında yeni bir versiyon üzerinde çalışıyor. SM-A9100 model numaralı cihaz sadece Çin'de pazara sunulacak. Bilindiği gibi Galaxy A9 2016 modelinde SM-A9000 numarası yer alıyordu. Yazılım tarafındaki hazırlıkların bitmek üzere olduğu Galaxy A9 Pro'nun, nihai sürümde ismi değişebilir. Donanım detayları konusunda ise bir bilgi yok. 


Samsung'un neden bir Pro versiyona ihtiyaç duyduğu bilinmiyor. Hali hazırda Galaxy A9 2016 modeli, firmanın amiral gemisi olmayan en güçlü akıllı telefonu olarak kabul ediliyordu. Galaxy A9 Pro'da muhtemelen 2K ekran veya daha büyük bir depolama kapasitesi gibi seçenekler olacaktır ve fiyatı da haliyle yükselecektir ancak zaten çok iyi olan bir modele yeni versiyon çıkarmak kafalarda soru işaretlerine neden olacaktır. Diğer taraftan, her iki modelin ilk etapta Çin'de satışa çıkacak olması da satış açısından dezavantaj oluşturabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6591 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy A9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim