Anlık Bildirim

AnTuTu'dan Samsung Galaxy S7 duyurusu

Gelecek ay sonunda tanıtılmasını beklediğimiz Samsung'un yeni amiral gemi modeli serisi Galaxy S7 için, benchmark platformu AnTuTu'dan ilginç bir açıklama geldi.

Genelde pek çok mobil cihaz modelinin, henüz piyasaya çıkmadan benchmark testlerine konuk olduğunu görüyoruz. Bu yılın müstakbel pek çok üst düzey akıllı telefonunu da benchmark testlerinde yakaladık ancak bu kez bir benchmark testinin kendisi, yeni modelin duyurusunu yaptı.

AnTuTu tarafından Weibo hesabından yapılan duyuruya göre, bir süredir SM-G930F olarak testlere yansıyan cihazın Galaxy S7 olduğu açıklandı. Samsung'un özelleştirilmiş çekirdeklere sahip Exynos 8890 yonga setini taşıyacak olan modelde, 5.1 inçlik 2K ekran, 4GB RAM, 12MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera ve 64GB depolama kapasitesi yer alıyor. 

>>Snapdragon 820 yonga seti, Samsung ile daha avantajlı

Samsung, bilindiği üzere bu yıl Snapdragon 820 ve Exynos 8890 yonga setli iki farklı versiyon halinde yeni amiral gemilerini pazarlamayı planlıyor. Hem Galaxy S7 hem de Galaxy S7 Edge modellerinde iki farklı versiyon olacak. Galaxy S7 modelindeki farklı versiyonlar, SM-G930 numarasının sonuna çeşitli harfler alarak tanımlanacak. Galaxy S7 Edge modelinde ise SM-G935 numarasının sonuna farklı harfler gelecek. 

Galaxy S7 Edge modeli için de benchmark skorlarına aynı özellikler yansımıştı. Bazı kaynaklar modelin 5.5 inçlik iki taraftan kavisli bir ekran ile geleceğinde ısrarcı ancak 5.1 inçlik boyut ihtimali daha fazla ağır basmaya başladı. Belki ilerleyen zamanlarda Galaxy S7 Edge Plus modeli ile de karşılaşabiliriz. AnTuTu, benchmark skorlarını ise daha sonra paylaşacağını bildirdi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7578 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim