Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar!

Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2 bugün teknik detaylarına kavuştu. Daha sağlam bir ekran kaplamasına sahip telefon geçmişi unutturacak gibi.

Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar! Tam Boyutta Gör

Samsung’un katlanabilir akıllı telefon serüvenindeki ikinci neslini temsil eden Galaxy Z Fold 2; geçtiğimiz ay yapılan kısa tanıtımın ardından bugün Unpacked 2 etkinliğinde tüm detaylarına kavuştu.

Galaxy Z Fold 2 özellikleri ve fiyatı

Samsung’un biraz hayal kırıklığı yaşadığı ve ekran sorunlarıyla boğuştuğu Galaxy Fold modelinin ardından Galaxy Z Fold 2 ders alınması açısından önem taşıyordu. Samsung yaşadığı problemlerden dersler çıkarmış ve bunu da en iyi şekilde Galaxy Z Fold 2 modeline yansıtmış.

Tasarım

Galaxy Z Fold 2 modelinde dış ekran 6.2 inçlik diyagonal Super AMOLED ekran 2260x816 piksel çözünürlük sunuyor. Bu ekran 60Hz tazeleme hızına ulaşabiliyor. Telefon açıldığında ortaya çıkan Dynamic AMOLED 2X iç ekran 7.6 inç büyüklüğünde ve 2208x768 piksel çözünürlüğe sahip. Değişken tazeleme hızı ise 120Hz seviyesine kadar çıkabiliyor. Arka kameranın bir hayli çıkıntılı olduğunu belirtmek gerek. Parmak izi okuyucu ise ekrana entegre.

Ekran ultra ince cam ile koruma altına alınırken menteşe sistemi de yenilendi. Yapılan iyileştirmelerle birlikte çok daha dayanıklı bir forma kavuşan yeni menteşe sistemi, içerisinde biriken toz ve artıkların ekrana zarar vermesini engellemek adına, elastik liflerden oluşan bir süpürme mekanizmasına da ev sahipliği yapıyor.

Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar! Tam Boyutta Gör

Donanım ve diğer detaylar

Telefona Snapdragon 865 Plus yonga seti güç veriyor. 12GB LPDDR5 RAM belleğin yanında 256GB ve 512GB UFS 3.1 depolama seçenekleri yer alıyor. Harici depolama için bir hafıza kartı desteği yer almıyor.

Arka tarafta 12MP çözünürlüğünde OIS ve Dual Pixel destekli bir geniş açı sensörü, 12MP çözünürlüğünde OIS destekli 2x yakınlaştırma sensörü ve 12MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör yer alıyor. Dış ekranda bir 10MP çözünürlüğünde ön kamera ve katlanabilir ekranda da 10MP çözünürlüğünde diğer bir ön kamera bulunuyor. Dış ekran vizör görevi görebiliyor. 4500mAh kapasiteli batarya ise 25W hızlı şarj destekli.

Yazılım tarafında ise üç pencereye kadar çoklu uygulama desteği, her pencerede ayrı ekran görüntüsü alabilme, iki objeye kadar takip ederek otomatik sahneyi ortalayabilme gibi özellikler yer alıyor. Galaxy Z Fold 2 modeli 1999 Avro fiyat etiketiyle 18 Eylül tarihinde 40 ülkede satışa sunulacak.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim