Anlık Bildirim

Charlie Cox, Daredevil rolü ile Spider-Man 3'te yer alabilir

Disney ve Sony'nin birlikte hazırladığı Spider-Man serisinin yeni filminden fazlasıyla ilginç haberler gelmeye devam ediyor. Bu sefer Daredevil ile ilgili bir haber paylaşıldı

Charlie Cox, Daredevil rolü ile Spider-Man 3'te yer alabilir Tam Boyutta Gör

Dün akşam saatleridne Disney ve Sony'nin birlikte hazırladığı Spider-Man serisinin üçüncü filminden heyecanlandıran bir açıklama gelmişti. Şimdi ise bu açıklamalara yeni bir söylenti eklendi.

Dün yapılan açıklamaya göre Tom Holland'ın başrolü olduğu Spider-Man 3 filmine Andrew Garfield, Tobey Maguire, Kirsten Dunst ve Emma Stone'un katılması için oyuncularla görüşüldüğü söylenmişti. Hatta Andrew Garfield ve Kirsten Dunst ile çoktan anlaşılmış bile. Ayrıca Tobey Maguire'ın başrolünde olduğu Spider-Man 2 filmindeki Doctor Octopus'u canlandıran Alfred Molina da bu yeni filmin kadrosuna katıldı.

Son açıklanan bilgiye göre ise filme yeni bir isim katılacak gibi duruyor. Bu haberin tamamen söylentiden oluştuğunu hatırlatalım. Haber daha önce bu tarz büyük haberleri sızdıran Murphy’s Multiverse adlı siteden geliyor. Murphy’s Multiverse'ün güçlü birkaç kaynağının aktardığına göre Spider-Man 3'te Daredevil da bulunacak. Hatta Netflix'teki Daredevil dizisinde başrolü oynayan Charlie Cox, karakteri tekrar canlandıracak.

Eğer bu haber doğruysa uzunca bir süre onaylanmasını pek beklememek gerek. Çünkü Marvel, filmlerindeki en önemli sürprizleri hiçbir zaman açıklamaz. Ancak eğer doğruysa Spider-Man 3, Marvel Sinematik Evreni'nde yeni bir dönem başlatacak gibi duruyor.

Bu karakterler dışında ikinci filmdeki ana karakterlerin birçoğu filmde yer alacak. Spider-Man'in akıl hocası olarak da Benedict Cumberbatch'in canlandırdığı Doctor Strange filmde bulunacağı önceden açıklanmıştı. Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de yayınlanacak ve şu anda çekimleri devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim