Anlık Bildirim

Chrome tarayıcısında uzantılar site bazında devre dışı bırakılabilecek

Google popüler internet tarayıcısı için uzantıların site bazında devre dışı bırakılmasına veya etkinleştirilmesine olanak tanıyacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.
Chrome'da uzantılar site bazında devre dışı bırakılabilecek Tam Boyutta Gör
Arama devi Google, Chrome için birçok kişinin beklediği yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Tarayıcı uzantılarını her sitede ayrı ayrı devre dışı bırakma veya etkinleştirme işlevinden bahsediyoruz.

Şu anda Chrome kullanıcıları, uzantıları tarayıcı ayarları üzerinden yalnızca tüm siteler için aynı anda devre dışı bırakabiliyor. Ancak yeni özellik sayesinde uzantıların site bazında etkinleştirilmesi veya devre dışı bırakılması mümkün olacak.

Ne avantajları olacak?

Bazı Chrome uzantıları web sitelerinde sorunlara neden olabilirken, bazı internet siteleri reklam engelleyiciler gibi uzantıların kullanılmasına izin vermiyor. Yeni özellik bu gibi durumlarla başa çıkabilmeyi sağlayacak.

Google'ın şu anda bu işlevi aktif olarak test ettiğini belirtmek gerekir. Bu da tarayıcının kararlı sürümünde sunulmasının biraz zaman alabileceği anlamına geliyor. Benzer bir özellik Microsoft Edge'de uzun süredir mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim