Anlık Bildirim

Viomi robot süpürgeler Sunny tarafından Türkiye'de üretilecek!

Türk Sunny ile Çinli Viomi arasındaki iş ortaklığına göre Viomi marka süpürgeler Türkiye'de üretilecek ve Sunny tarafından satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.

Çinli Viomi'nin robot süpürgelerini Sunny üretecek! Tam Boyutta Gör

Çinli akıllı süpürge devi Viomi, Türkiye’de robot süpürge üretimi yapacak. Xiaomi ekosistemine yönelik ürünler de geliştirilen Viomi, robot süpürge üretimi için Sunny ile anlaştı. Viomi ile yapılan anlaşmaya göre firmanın ürünlerinin üretim, montaj, geliştirme ve satış dağıtım alanlarında Sunny yetkili kılındı.

Yerli üretim süpürgeler ilk çeyrekte satışa sunulacak

Sunny Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, yerli üretim Viomi modellerinin 2022’inin ilk çeyreğinde erişilebilir fiyatlarla Türkiye’de satışa sunulacağını söyledi. Viomi süpürgeler Atmaca Alpha 2 Pro, V5, V5 Pro adıyla piyasaya sürülecek. Türkiye’de önümüzdeki yıl 1 milyon adet robot süpürge satılması bekleniyor. Sunny robot süpürge pazarının yüzde 30’una hakim olmayı hedefliyor. Yerli üretim süpürgeler bir sonraki Avrupa’ya ihraç edilecek.

Sunny’nin çatı şirketi, Samsung marka akıllı telefonların ve televizyonların Türkiye’deki üretimini de üstlendi. Samsung’un çok sayıda telefonu ve televizyonu Türkiye’de şirketin tesislerinde üretiliyor.

Adem Atmaca, önümüzdeki aylarda satışa sunulacak yerli üretim Sunny Atmaca robot süpürgeleri hakkında şunları söyledi:

“Alpha 2 Pro, V5 ve V5 Pro Modellerinin üretimi ve V2 Pro’nun pazarlama ve lojistiği ilk defa Türkiye’de Sunny tarafından yapılacak. Alpha 2 Pro, 4000 PA emiş gücü ve 5200 mAh batarya kapasiteye ayrıca Lidar sensör teknolojisi ile engellerden kaçınma özelliğine de sahip. Halı algılama özelliği ve otomatik toz boşaltma ünitesiyle de bir ay boyunca eller serbest temizliğin rahatlığını yaşatacak. Akıllı telefonla kontrol edilebilen Viomi akıllı süpürgeler, LDS akıllı navigasyon ve AI algoritma özellikleriyle evinizin haritasını çıkararak, istediğiniz gibi bir temizlik programı yapmanızı sağlarken, Google ve Alexa uygulamaları sayesinde sesli komut ile de çalışabiliyorlar.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim