Anlık Bildirim

Clubhouse, odaların en üstüne bağlantı sabitlemeye izin verecek

Clubhouse, moderatörlerin diğer katılımcıların dikkatini çekmesini istediği bağlantıları odanın en üstüne sabitlemesine olanak tanıyan Sabitlenmiş Bağlantılar özelliğini uygulamaya dahil edecek.

Clubhouse'a Sabitlenmiş Bağlantılar özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

Sesli sohbet platformu Clubhouse, kullanıcı deneyimi iyileştirmek için yeni özellikleri uygulamaya dahil ediyor. Platform, moderatörün istediği bir bağlantıyı odanın en üstüne sabitlemeye olanak tanıyan 'Sabitlenmiş Bağlantılar' adlı yeni bir özelliği duyurdu.

Clubhouse'ta odanın en üstüne bağlantı sabitlenebilecek

Sabitlenmiş Bağlantılar özelliği moderatörlerin diğer katılımcıların dikkatini çekmek istedikleri bağlantıları odanın en üstüne sabitlemelerine olanak tanıyacak. Bu sayede Clubhouse, oyun oynamak, anket yapmak ve YouTube videolarının bağlantılarını paylaşmak gibi eğlenceli aktivitelerin yanı sıra bir ürünün satılmasını desteklemek veya bağış toplanmasını kolaylaştırmak  gibi konularda yeni özelliğin faydalı olacağını düşünüyor. Şirket, bağlantı üzerinden gerçekleştirilecek işlemlerden herhangi bir kesinti yapmayacak.

Sabitlenmiş Bağlantılar, hem iOS hem de Android için 27 Ekim'den itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Bir süre önce Clubhouse, katılımcıların canlı performans sergilemelerine yardımcı olacak Müzik Modu'nu duyurdu. Yeni mod sayesinde USB mikrofon, mixer ve gelişmiş ses ekipmanları kullanarak yüksek kaliteli müzikler yapılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim