Yayıncılığını tinyBuild’in yaptığı, geliştiriciliğini ise Hologryph ve Eerie Guest Studios’un yaptığı çok oyunculu korku oyunu Secret Neighbor, iOS cihazlar için duyuruldu.
İlginizi ÇekebilirAyrıca Bkz. "Görsel roman oyunu ARTE, bu yaz mobil cihazlar için yayınlanacak"
Secret Neighbor, Hello Neighbor ile aynı evrende geçen çok oyunculu bir korku oyunudur. 6 oyuncu komşularının evine gizlice girmeye ve gizli bodrum katına sızmaya çalışır. Ancak 6 oyuncudan biri kimliğini değiştiren komşudur. Komşu rolünü üstlenen diğer oyuncuların sızmasını engellemeye çalışır, çocuklar da bodrum katına girmeye çalışırken bir yandan da komşunun kim olduğunu bulmaya çalışır.
Secret Neighbor, 29 Nisan’da iOS cihazlar için App Store üzerinden yayınlanacak. Ayrıca Switch ve PlayStation 4 için de yayınlanacak. Henüz fiyat gibi diğer detaylar belli değil. Oyunun duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


test
merak ediyorum ruslarla mı yoksa amerika ile mi anlaştılar. bundan 3 4 ay önce bir fb sayfasında müptezel hindunun biri "biz aya roket gönderiyoruz siz ne gönderiyorsunuz" diye aşağlamaya çalışmıştı hindu. yok usbyi bulmuş hindular da vs türkler ne bulmuşmuş. bu ortadoğu cahilliği sanırım hindistan kaynaklı olduğunu düşündüren olaydır ayrıca. özet şu. ruslar 90larda hindistana roketler üretiyor ve lisanslıyorlar. hindular bu roketlerle uzaya gidiyorlar. yani roketin motoru ve çevre aksanları rus malı. ama hindu artık ülkesinde nasıl beyni yıkanmışsa ganj nehrinde dereye sıçan halkının uzaya roket gönderdiğini düşünüyor olmuş. usb'yi bulan da hindu değil. sadece o geliştirme takımında bir adet hindu var. bizde de bu hindu kafalarından var. öbürü dereye sıçar ama aya roket gönderdiğini sanır diğeri fen lisesi kapatır 2023 de yerli milli roketle aya gideceğini sanır.
Buy Bitcoin
Muhteşem bir balayı için Villa Tatili. İlk defa balayı villası kiralamak için araştırmalara başladık fakat çok sayıda firma ve çok sayıda seçenek olduğu için insanın aklı karışıyor ilk başta. Biz uzun süren araştırmalar sonucunda TÜRSAB belgeli ve zevkimize bütçemize en uygun villayı Villa Eksta'da bulduk, kiralamasını yaptı. Ama villa da konaklama yapıncaya kadar hep tereddütümüz vardı. Fakat gittiğimiz villa gerçekten de fotoğraflarda nasıl görünüyor ise aynıydı. Hiç bir aksilik ve aksaklık ile karşılaşmadık. Ev sahibimiz çok ilgiliydi. Villa Ekstra ve ailesine bu mükemmel balayı tatilini bize yaşattıkları için teşekkür ederiz.