Anlık Bildirim

Cut the Rope: BLAST indirmeye sunuldu

ZeptoLab stüdyosunun fenomen mobil oyun serisi Cut The Rope sahalara geri döndü. Bu kez renk eşleme tarzında bir mekanik sunan Cut the Rope: BLAST yine eğlenceye odaklanıyor.

Cut the Rope: BLAST Tam Boyutta Gör

Mobil oyun dünyasının öncü ve en beğenilen serilerinden birisi Cut The Rope yeniden karşımızda. İlk dönemlerdeki fizik tabanlı salınım mekaniklerini yavaş yavaş bir kenara bırakan ZeptoLab ekibi daha popüler türlere yöneliyor. 

Cut the Rope: BLAST neler sunuyor?

Cut the Rope: BLAST popüler renk eşleme türüne giriş yaparak biraz daha geniş kesimlere hitap etmeyi amaçlıyor. Öncekilerin aksine ZeptoLab bu kez Skywalk adındaki bir geliştiriciye yeni oyununu ısmarlamış. Bu geliştirici daha çok RPG tarzındaki oyunları ile biliniyor. 

Oyunda taşları, hareket ettirmekle değil iki veya daha fazla karonun üzerine tıklamakla yok ediyorsunuz. Bölüm bölüm ilerlediğiniz oyunda farklı güçlendirmeler ve karakterlerin kilidi açılıyor. Ayrıca çeşitli görevleri de bu şekilde yerine getirebiliyorsunuz. 

Topladığınız yıldızlar ve geçtiğiniz bölüm sayısı sürpriz sandıkları açmanızı sağlıyor. Sürekli olarak yeni bölümler ve görevler eklenecek olan oyun çevrim dışı da oynanabiliyor. Elde ettiğiniz puanlarla global tabloda yarışabiliyorsunuz. 

Cut the Rope: BLAST Cut the Rope: BLAST Cut the Rope: BLAST Cut the Rope: BLAST Games Ücretsiz 377,3 MB

Cut the Rope: BLAST Cut the Rope: BLAST Cut the Rope: BLAST Cut the Rope: BLAST SKYWALK Çevrimdışı Ücretsiz


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim