Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin Baş Oynanış Tasarımcısı, CD Projekt'ten ayrıldığını açıkladı

Cyberpunk 2077'nin baş oynanış tasarımcısı Andrzej Zawadzki, CD Projekt Red'den ayrıldığını açıkladı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077'nin Baş Oynanış Tasarımcısı, CD Projekt'ten ayrıldığını açıkladı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077'nin yayınlanmasının üzerinden yaklaşık 3 ay geçmiş durumda. Büyük umutlarla beklenen oyun ne yazık ki bekleneni verememiş ve birçok sorun ile çıkmıştı. Geçtiğimiz saatlerde de oyunu yapan stüdyodan önemli bir isim ayrıldı.

Cyberpunk 2077'nin baş oynanış tasarımcısı olan CD Projekt Red çalışanı Andrzej Zawadzki, şahsi Twitter hesabı üzerinden şirketten ayrıldığını açıkladı. Kendisi CD Projekt'te geçirdiği 8 yılın ardından şirketten ayrılıyor. Andrzej Zawadzki, Cyberpunk 2077'deki baş oynanış tasarımcısı görevinden önce The Witcher 3: Wild Hunt ve DLC'leri olan Hearts of Stone ve Blood and Wine oyunları üzerinde kalite kontrol ekibinde çalışmıştı.

2016 yılında Junior Oyun Tasarımcısı olarak Cyberpunk 2077 üzerinde çalışmaya başladı ve 2020 yılının Mart ayında da kendisi Cyberpunk 2077'nin Baş Oynanış Tasarımcısı oldu. 

Kendisi neden ayrıldığına dair bir açıklamada bulunmadı. Ancak yaptığı paylaşımda yeni bir maceranın zamanının geldiğini aktardı. Bahsi geçen paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7982 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, baş oynanış tasarımcısı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim