Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin ilk ücretsiz indirilebilir içeriği birkaç ay içinde gelecek

Yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Cyberpunk 2077'nin indirilebilir içeriğinin resmi web sitesi açıldı. Siteye göre DLC'ler 2021'in başında yayınlanacak.

Cyberpunk 2077'nin ilk ücretsiz indirilebilir içeriği birkaç ay içinde gelecek Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077'nin ücretsiz olarak yayınlanacak olan DLC'leri için resmi web sayfası açıldı. 

Geçtiğimiz aylarda da duyurulduğu gibi Cyberpunk 2077'nin aynı The Witcher 3'te olduğu gibi ücretsiz indirilebilir içerikleri bulunacak. Geçtiğimiz saatlerde açılan web sitesine göre Cyberpunk 2077'nin ilk ücretsiz DLC'si 2021'in ilk çeyreğinde yayınlanacak. Yani birkaç ay içerisinde yayınlanacağını düşünebiliriz. Siteyi buradan inceleyebilirsiniz.

DLC'nin içeriği veya türü ile ilgili ne yazık ki bir bilgi şu an için bulunmuyor. Yalnızca The Witcher 3 gibi olacağı açıklandı. The Witcher 3'ün çıkışında sonra oyuna 10'un üzerinde ücretsiz DLC gelmişti ve bunların içerisinde görevler, silahlar ve kostümler gibi şeyler bulunuyordu. Cyberpunk 2077'nin ücretsiz DLC'leri de büyük bir ihtimalle bu tarzda olacak. Gelen görevler yaklaşık olarak 1, 2 saatte bitirilebilen ancak güzel bir hikayesi olan görevlerdi. 

İlerleyen süreçte ücretli bir şekilde, aynı The Witcher 3'te olduğu hikaye kısmı için genişleme paketi geleceği de biliniyor ancak ne yazık ki daha fazla bilgi mevcut değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim