Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin ücretsiz verilecek olan 9 DLC'si sızdırıldı

CD Projekt Red, aynı The Witcher 3'te yaptığı gibi ücretsiz olarak birçok DLC sunacak. Bir Reddit kullanıcısı tarafından bu DLC'ler sızdırıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077'nin ücretsiz verilecek olan 9 DLC'si sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077 geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Oyun büyük sorunlarla çıktı ancak dün akşam saatlerinde oyunun sorunlarını büyük ölçüde düzelten bir yama yayınlandı. Şimdi de oyun için verilecek olan ücretsiz DLC'ler açığa çıktı.

CD Projekt Red, The Witcher 3'te yaptığı gibi Cyberpunk 2077'de de birçok ücretsiz DLC ile oyunu zenginleştireceğini ve ayrıca Witcher 3'ün genişleme paketleri seviyesinde de büyük ücretli hikaye DLC'leri sunacağını açıklamıştı. Bunlara ek olarak bir de oyunun online modu bulunuyor. Ücretsiz DLC'ler ise bir Reddit kullanıcısı tarafından sızırılmış gibi duruyor.

Oyunun yayınlanan son yamasınına ardından bir Reddit kullanıcısı, yamayı inceledikten sonra oyun için 9 farklı DLC ismini açığa çıkarttı. Elbette bunların resmi açıklama olmadığını varsayım olduğunu hatırlatalım. Ücretsiz oalrak verilecek olan DLC'lerin isimleri şöyle: 

  • Ripperdocs Expansion
  • Body Shops Expansion
  • Fashion Forward Expansion
  • Gangs of Night City
  • Body of Chrome
  • Rides of the Dark Future
  • The Relic
  • Neck Deep
  • Night City Expansion

DLC'lerin ilk üçüne baktığımızda bunların oyuna yeni özellikler ekleyeceğini söyleyebiliriz. Geriye kalanlar ise daha çok görev DLC'si gibi duruyor. Witcher'a da yaklaşık 1 saat uzunluğunda olan birçok ücretsiz görev eklenmişti. Ayrıca kozmetik olarak da bazı yenilikler eklenmişti. Cyberpunk 2077'de de bu tarz DLC'ler olacağını düşünebiliriz. Oyuncular özellikle kozmetik anlamında oyunu yetersiz bulmuştu. 

Tüm bunlara ek olarak dediğimiz gibi ücretli olan ve tek başına bir oyun bile sayılabilecek genişleme paketleri de gelecek. En azından CDPR'ın açıklaması bu yönde. Zamanla tüm detaylar belli olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20284 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, ücretsiz dlc ve
4 etiket daha dlc yama yenilikler Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim