Anlık Bildirim

CD Projekt'ten üzücü haber: Cyberpunk ve Witcher 3'ün yeni nesil sürümü bu yıl çıkmayabilir

Cyberpunk 2077'nin üzücü lansman döneminin ardından CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3'ün yeni nesil sürümü için daha dikkatli davranıyor.

Cyberpunk ve Witcher 3'ün yeni nesil sürümü bu yıl çıkmayabilir Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3'ün bildiğiniz gibi bir yeni nesil sürümü yolda. Ancak bu sürümler beklediğimizden daha geç gelebilir.

Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3'ün Yeni Sürümü 2022'ye Kalabilir

CD Projekt Red geçtiğimiz saatlerde yatırımcılarla bir toplantı yaptı. Toplantı esnasında Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3'ün yeni nesil sürümleri hakkında yeni detaylar açığa çıktı. Daha önce yapılan resmi açıklamalara göre her iki oyunun yeni nesil sürümü bu yılın sonlarında çıkış yapacaktı. Ancak bu durum kesin değil.

CDPR, yatırımcılara yeni nesil sürümler için hedeflerinin bu yıl olduğunu söylese de Cyberpunk 2077'deki hatalardan dolayı kesin olarak konuşamadıklarını aktardı. Kısaca bu sefer aynı hatayı yapmak istemiyorlar ve yetiştiremedikleri durumda 2022'ye erteleyebilirler. The Witcher 3'ün yeni nesil sürümü ışın izleme gibi yeniliklerle gelecek ve bu yüzden bir hayli merak ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim