Anlık Bildirim

Piyasaya sürülmesine sayılı günler kala Google Pixel Fold, yanlışlıkla satıldı

27 Temmuz'da satışa sunulacak Google Pixel Fold, bir satıcının hatası yüzünden erkenden satıldı. Cihazına kavuşan alıcı ise cihazın görsellerini Reddit'te paylaştı.
Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel Fold, yanlışlıkla satıldı Tam Boyutta Gör
Resmi olarak 27 Temmuz'da piyasaya sürülecek Google'ın ilk katlanabilir telefonu Google Pixel Fold, yanlışlıkla beklenen tarihten erken satıldı ve kullanıcıya teslimatı yapıldı. Cihaza 4 gün erken kavuşan şanslı kullanıcı, cihazın resimlerini Reddit'te paylaştı.

İşte erkenden satılan Google Pixel Fold'un paylaşılan görselleri:

Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel Fold, yanlışlıkla satıldı Tam Boyutta Gör
Birleşik Krallık'taki şanslı bir alıcı, Google'ın ilk katlanabilir telefonu Pixel Fold'u sipariş verdi ve resmi piyasaya sürülme tarihi 27 Temmuz olsa bile cihaz eline ulaştı. Perakendecinin adı verilmedi ancak ürünün erkenden kullanıcıya iletilmesi, cihazın sevk edilmeye hazır bir şekilde depolarda olduğunu gösteriyor. Bu ürünü gönderen satıcı ise muhtemelen cihazı yanlışlıkla erken gönderdi. 
Daha piyasaya sürülmemiş Google Pixel Fold, yanlışlıkla satıldı Tam Boyutta Gör
Bugün itibariyle, ABD'de en erken Google Store teslimat dönemi 2-10 Ağustos. Bu tarihler göz önüne alındığında Reddit kullanıcısının cihaza bu kadar erken kavuşması oldukça şaşırtıcı. Son olarak 1799 dolardan başlayan fiyat etiketiyle ön siparişe açılan cihazın talibi oldukça fazla.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim