Anlık Bildirim

Dark'ın yaratıcılarının yeni Netflix dizisi 1899'dan ilk video yayınlandı

Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan DARK'ın yaratıcıları Jantje Friese ve Baran bo Odar'ın yeni dizisi 1899'un ilk videosu yayınlandı.

Dark'ın yaratıcılarının yeni Netflix dizisi 1899'dan ilk video yayınlandı Tam Boyutta Gör

Hem global içerikleri hem de yerel içerikleri ile birçok insanın beğensini kaanan Netflix'in Almanya için hazırladığı yerel içeriği Dark, şüphesiz Netflix'in de en popüler dizilerinden birisi konumunda. Üçüncü sezonu ile final yapan Dark dizisinin yaratıcılarından da yeni bir dizi geliyor. 1899 isimli dizinin ilk videosu geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Geçtiğimiz yıllarda duyurulan 1899 isimli dizinin yaratıcılığını, Dark dizisinin arkasındaki isimler olan Jantje Friese ve Baran bo Odar üstlenecek. Dizi, eski kıtayı Londra'dan terk ederek, batıya, New York'a doğru yola çıkan göçmenleri taşıyan bir buharlı gemide yaşananları anlatıyor. Avrupa'nın dört bir yanından gelen yolcuları, yeni yüzyıl ve yurt dışındaki gelecekleri hakkındaki umutları ve hayalleri birleştiriyor. Açık denizde akıntıya kapılıp sürüklenen bir başka göçmen gemisi bulduklarında, yolculukları beklenmedik bir yöne savruluyor. Bu gemide buldukları şeyler, vadedilen topraklara geçişlerini korkunç bir kâbusa çeviriyor.

Daha öncesinde yapılan açıklama göre dizinin teması Dark'tan tamamen farklı olacak. Dizinin oyuncu kadrosuna dair yalnızca iki isim biliniyor: José Pimentão ve Emily Beecham.

Dizi için henüz bir yayın tarihi de yok ancak video paylaşıldığına göre bu yıl içerisinde yayınlanmasını bekleyebiliriz. Yakın zamanda çok daha fazla detay açıklanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim