Anlık Bildirim

3.parti kapak satıcısından Sony’e rest: Yeni Playstation 5 kapakları satışa sunuldu

Sony, Playstation 5 için üretilen 3.parti kapak tasarımları konusunda oldukça sert bir tutum izliyor. Kanadalı Dbrand şirketi Sony'e rest çekerek yeni kapaklarını satışa sundu.

Dbrand'in Playstation 5 için yeni dış kapakları satışa sunuldu Tam Boyutta Gör

Sony, Playstation 5 için üretilen 3.parti kapak tasarımları konusunda büyük sıkıntılar yaşamaya devam ediyor. Kanadalı Dbrand firmasının ''hadi bizi dava et'' söylemi ile siyah kapaklarını satışa sunması karşısında Sony, yasal yollara başvurarak bu satışların durdurulmasını sağlamıştı.

İşin ucunu bırakmayan Dbrand, ''şah mat avukatlar'' söylemiyle Darkplates 2.0 adını taşıyan yeni kapakların satışına başladı. Beyaz, siyah ve gri renklerde olan yeni dış kapaklar daha yuvarlak köşe hatları ve büyük belirgin fan boşluğu ile Sony’nin yasal önlemlerinden kaçacak gibi gözüküyor.

Kanadalı şirket, "Tescilli bir tasarım patenti olmadan, tasarım ihlali nedeniyle birini dava edemezsiniz. Darkplates'i piyasaya sürdüğümüzde Sony'nin PS5'in yan panelleri için tescilli bir tasarım patenti yoktu" sözlerini dile getirdi. Dbrand'in yeni hamlesine karşı Sony'nin neler yapacağı oldukça merak ediliyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11912 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony, Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim