Anlık Bildirim

Konsolda PS5'e özel olan Deathloop'un DualSense özelliklerini nasıl kullandığı detaylandırıldı

Yayıncılığını Bethesda'nın yaptığı, konsolda PlayStation 5'e özel olan Deathloop'tan oyunun yeni nesil özelliklerini tanıtan yeni bir video paylaşıldı.

Deathloop'un yeni nesil özellikleri için video paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise Arkane Lyon'ın yaptığı Deathloop'tan yeni bir video paylaşıldı.

Paylaşılan videoda Deathloop'un başta DualSense olmak üzere PlayStation 5'in özelliklerini nasıl kullandığı tanıtılıyor. Oyun, özellikle DualSense'i kullanmasıyla dikkat çekiyor diyebiliriz. Videoda gözüktüğü gibi her silahta farklı bir hissiyat vermeyi hedefliyor oyun. Ayrıca silahınız tutukluk yaptığında kontrolcünün de tuşu kilitlenecek. Kayma, koşma ve sessiz yürüme gibi durumlarda da yine bunu yaşatmayı planlıyor diyebiliriz.

Deathloop, 14 Eylül 2021'de PC ve PlayStation 5 için yayınlanacak. Bahsi geçen yeni nesil videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Deathloop PlayStation 5

DEATHLOOP yeni nesil için tasarlanmış, Arkane'in eşsiz sanatsal vizyonunu daha önce yapılmamış bir şekilde hayata geçirmek için PlayStation 5'in donanımından ve grafiklerinden yararlanan bir oyun. DEATHLOOP, her karşılaşmayı eşsiz ve etkili kılmak için dokunsal geribildirim ve uyarlamalı tetikler gibi son teknoloji özelliklerden faydalanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim