Anlık Bildirim

Dev kameralı Nubia Z40 Pro'nun resmi görüntüleri yayınlandı

ZTE önümüzdeki hafta Nubia markası altında üst düzey bir akıllı telefon çıkaracak. Çinli şirket lansmana sayılı günler kala devasa kamera ünitesine sahip Nubia Z40 Pro'nun basın görsellerini yayınladı

Dev kameralı Nubia Z40 Pro'nun resmi görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

ZTE, 25 Şubat tarihinde yeni bir amiral gemisi akıllı telefon tanıtacak. Çinli marka lansmanı beklemeden Nubia Z40 Pro olarak adlandırılan modelin yüksek kaliteli basın görsellerini yayınladı.

Görüntülere bakılırsa cihaz delikli ekranla karşımıza çıkacak. Ayrıca kavisli kenarlara sahip büyük bir ekranla gelecek. Akıllı telefonun arka panelinde üç sensör ve bir LED flaş içeren devasa boyutta bir kamera ünitesine yer verilmesi dikkat çekiyor.

Dev kameralı Nubia Z40 Pro'nun resmi görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Neler biliyoruz?

Nubia Z40 Pro gümüş ve koyu gri renk seçenekleriyle sunulacak. Akıllı telefonun üst düzey Snapdragon 8 Gen 1 işlemciden güç alacağı belirtiliyor. Ayrıca 120 watt hızlı şarj destekli 4.200 mAh pil içerecek.

Cihazın kamera ünitesinde 64 megapiksel Sony IMX787 ana sensör, 50 megapiksel geniş açılı lens ve 5x optik yakınlaştırma özellikli 8 megapiksel telefoto kamera bulunacak. Resmi tanıtım tam bir hafta sonra.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim