Anlık Bildirim

Devil May Cry 5, PlayStation 5’e ışın izleme desteği ile geliyor

Capcom'un Devil May Cry serisinin 5. oyunu, PlayStaion 5'e geliyor. Devil May Cry 5 Special Edition adıyla çıkacak oyun, ışın izleme desteği ile görsel anlamda çıtayı bir üst seviyeye çıkaracak.

Devil May Cry 5, PlayStation 5’e ışın izleme desteği ile geliyor Tam Boyutta Gör

Sony, dün gece düzenlediği etkinlikte PlayStation 5 için yayınlanacak birçok oyunun duyurusunu yaptı. Yeni oyun duyurularının yanında remake oyun tanıtımlarının da yapıldığı gecede, Capcom’un Devil May Cry 5’ine (DMC5) ait bir paylaşım da vardı.

2019 yılında piyasaya çıkan oyunun PlayStation 5 için de geleceğini duyuran Sony, oyunun ışın izleme desteği ile yayınlanacağını belirtti. DMC 5’i görsel anlamda daha da ileriye taşıyacak ışın izleme desteği, oyunun PS5 sürümü için tek yenilik değil.

Devil May Cry 5, PlayStation 5’e ışın izleme desteği ile geliyor Tam Boyutta Gör

Devil May Cry 5 Special Edition adıyla duyurulan yapımda Turbo Mode, the Legendary Dark Knight Mode gibi eklentiler bulunuyor. Oyuna eklenen son yenilik ise Vergil’in de artık oynanabilir bir karakter olarak karşımıza çıkacak olması.

DMC 5 Special Edition, 12 Kasım’da Kuzey Amerika’da ve 19 Kasım’da ise dünyanın geri kalan bölgelerinde yayınlanacak. Oyunda bulunan Vergil karakteri PS4, Xbox One ve PC platformlarına ayrı bir DLC’de gelecek. Oyunun PlayStation 5 ve Xbox Series X için çıkacak Blu-ray sürümü ise ileri bir tarihte yayınlanacak.

DMC 5 Special Edition’ın tanıtım videosuna aşağıda göz atabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim