Anlık Bildirim

Diablo 4'ten kötü haber: Oyunun yönetmeni ve bölüm tasarımcısı şirketten ayrıldı!

Blizzard'ın merakla beklenen oyunu Diablo 4'ten iki önemli isim ayrılırken ayrıca World of Warcraft'ın da tasarımcısı şirketten ayrıldığını açıkladı.

Diablo 4'ten iki önemli isim ayrıldı

Son birkaç haftadır biy hayli kötü olaylarla gündeme gelen Blizzard'dan üç önemli ismin geçtiğimiz saatlerde ayrıldığı açıklandı.

Blizzard'dan Önemli Kayıplar

Öncelikle Kotaku'nun yaptığı habere ardından da Blizzard'ın onaylamasına göre Diablo 4'ün başındaki isim olan Louis Barriga, yine Diablo 4'ün lider bölüm tasarımcısı Jesse McCree ve World of Warcraft tasarımcısı Jonathan LeCraft şirketten ayrıldı. Blizzard'dan bir temsilci ise derin ve yetenekli bir kadrolarının olduğunu ve boşalan pozisyonların en uygun şekilde doldurulduğunu aktardı.

Bildiğiniz üzere son birkaç haftadır Activision Blizzard, birçok iğrenç suçtan insanların yargılandığı bir yere dönüşmüş durumda. Bu son ayrılıkların sebebi ne yazık ki açıklanmadı ancak resmi olmasa da bu davalarla alakalı olma ihtimali bulunduğunu belirtelim.

Son durum Diablo 4'ün gelişim sürecini etkileyecek mi bilmiyoruz. Louis Barriga, Diablo 4'te oyun yönetmeniydi ve en az 15 yıldır Blizzard'da çalışıyordu. Jesse McCree, Blizzard'da Diablo 3 ve birden fazla World of Warcraft genişletmesi üzerinde çalışan bir bölüm tasarımcısıydı. Jonathan LeCraft ise 2005'ten bu yana Blizzard'da World of Warcraft için kıdemli oyun tasarımcısı görevini üstleniyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6962 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blizzard, diablo 4 ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim