Anlık Bildirim

Leonardo DiCaprio ve DeNiro başrollü Killers of the Flower Moon Kasım 2022'de geliyor

Leonardo DiCaprio ve Robert DeNiro'nun başrolünde bulunduğu Martin Scorsese'nin yeni filmi Killers of the Flower Moon'un bütçesi ve yayın tarihi açıklandı.             

DiCaprio başrollü Killers of the Flower Moon Kasım'da geliyor Tam Boyutta Gör

Sinema dünyasının sondönemdeki en başarılı ve en popüler oyuncularından birisi olan Leonardo DiCaprio'nun başrolünde olduğu Killers of the Flower Moon'dan yeni haberler paylaşıldı.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamalara göre Killers of the Flower Moon isimli film Kasım 2022'de yayınlanacak. Ayrıca filmin bütçesinin de 200 milyon dolar gibi gayet yüksek bir ücret olduğu açıklandı.

Killers of the Flower Moon isimli film, Osage yerlilerinin gizemli cinayetlerini konu alacak. 1920-1925 yılları arasında yaşayan Osage yerlilerinin topraklarında bulunan petrolün ardından gizemli bir şekilde insanlar öldürülmeye başlamıştı. Çözülmemiş cinayetlerin sayısının artmasının ardından da o dönem gazetelerde Terör Dönemi olarak adlandırıldı.

Senaristliğini Eric Roth'un üstlendiği filmin hikayesi David Grann'in aynı isimli kitabından uyarlama olacak. Yönetmenliğini de Martin Scorsese üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Leonardo DiCaprio, Robert DeNiro, Jesse Plemons, Pat Healy, Tantoo Cardinal, Louis Cancelmi, Tatanka Means ve Lily Gladstone gibi isimler bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim