Anlık Bildirim

MediaTek: Isınma sorunları yaşayan biz değiliz

MediaTek yöneticileri artık eskinin mazide kaldığına ve ısınma problemleri yaşamadıklarına emin. Artık ısınma sorunlarının Qualcomm tarafında ortaya çıktığını düşünüyorlar.

Dimensity 9000 Tam Boyutta Gör

Uzun yıllar ısınma sorunları ve güncelleme problemleri ile eleştirilen MediaTek bugün sektörün lideri konumunda. En iyi teknolojileri herkesten önce uygulamaya çalışan Tayvanlı yonga devi artık rakiplerini eleştirir hale geldi. 

MediaTek işlemciler ısınıyor mu?

Dimensity 9000 yonga setini kısa süre önce tanıtan MediaTek ilk kez Cortex-X2 çekirdeği, ilk kez 320MP kamera desteği ve ilk kez AnTuTu üzerinde 1 milyon puanı geçme gibi başarılara imza atmıştı. 

MediaTek başkan yardımcısı Finbarr Moynihan, verdiği bir demeçte ısınma problemi yaşayan firmanın kendileri olmadığını belirtti. Dimensity 9000 yonga setinin verimliliğine değinen Moynihan, Snapdragon 888 gibi dar boğaz veya ısınma yaşanmadığını belirtti. 

Dimensity 9000 yonga seti yeni yıldan itibaren Xiaomi amiral gemilerinde kendisine yer bulacak. 5G konusundaki teknolojiler nedeniyle ABD’de kullanılması pek mümkün değil. Bu bakımdan diğer Dimensity yonga setleri için bazı planlar var. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim