Anlık Bildirim

Google, Chrome'da iki özelliği test ediyor: Arama geçmişini gruplama ve yan arama paneli

Google, Chrome geliştirme kanalında ziyaret edilen siteleri gruplandırma ve arama sonuçlarını daha rahat karşılaştırma olmak üzere iki yeni özelliği deniyor.

Google Chrome, daha kullanışlı hale geliyor Tam Boyutta Gör

Google, Chrome tarayıcısını daha kullanışlı hale getirmek için yeni özellikleri test ediyor. Şirket, mevcut bir sayfayla arama sonuçlarını karşılaştırabileceğiniz bir yan arama paneli ile belirli bir konu hakkında yaptığınız ziyaretleri gruplandırma özellikleri üzerinde çalışmalar yapıyor.

Daha kullanışlı Chrome deneyimi sunulacak

Journeys adı verilen özellik ile Google, kullanıcıların bir konu hakkında gerçekleştirdiği sayfa ziyaretlerini gruplandırarak daha sonra bu sayfaları tarayıcı geçmişinde bulmayı kolaylaştırıyor.

Google, Chrome'da Jorneys isimli arama geçmişi gruplandırma özelliğini test ediyor Tam Boyutta Gör

Şirket özellik açıklamasında: "Son birkaç haftadır bir Yosemite gezisi araştırıyorsanız, Journeys, Yosemite ile ilgili ziyaret ettiğiniz tüm sayfaları kümeler, böylece tarama geçmişinizi gözden geçirmenize gerek kalmadan kolayca görüntüleyebilirsiniz. " ifadelerine yer verdi.

Test edilen diğer özellik olan yan arama paneli ile kullanıcılar, temel olarak kolayca arama sonuçlarını karşılaştırabilecek. Bir sayfa ziyaret edilirken adres çubuğunun sol tarafında yer alan G simgesine dokunulduğunda yine sol tarafta açılan bir panel ile arama sonuçları görüntülenebilecek.

Bu özellik sayesinde birden fazla sekmede gezinmeye veya sayfalar arasında ileri geri hareket etmeye gerek kalmadan bulunulan sayfa diğer arama sonuçlarıyla karşılaştırılabilecek.

Google, bu iki özelliği Chrome OS Dev kanalında test ediyor. Şirket, olumlu geri dönüşler alırsa Journeys ve yan arama paneli özelliklerini daha fazla kullanıcıya sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim