Anlık Bildirim

Söylentilere göre Disney, DC Comics'i satın almak istiyor

Çıkan son söylentilere göre Disney, Amazon, Netflix ve Apple; DC Comics'i satın almak istiyor. Elinde Marvel'ı da bulunduran Disney, görüşmelerde önde gibi duruyor.

Disney, Amazon, Netflix ve Apple; DC Comics'i satın almak istiyor Tam Boyutta Gör

Günümüzde bildiğiniz gibi büyük şirketlerin başka şirketleri satın alması bir hayli popüler oldu. Özellikle eğlence sektöründe bu tarz satın alımları sürekli görmeye başladık. Son çıkan söylenti ise yine büyük bir satın alım olacak gibi duruyor.

Disney, DC Comics'i Satın Almak İstiyor

Geçtiğimiz haftalarda Disney'in DC Comics'i, yani Batman, Superman ve diğer tüm DC karakterlerinin bulunduğu markayı satın alacağına dair dedikodular çıkmıştı. Başlangıçta dedikoduların altı pek dolu değildi ancak şimdi içerden birkaç kaynaktan daha söylentiler gelmeye başladı. OnSmash'in geçtiğimiz saatlerde yaptığı haberde de bu yarışta sadece Disney'in olmadığı birkaç şirketin daha olduğu ortaya çıktı. Hatırlatmakta fayda tüm bu olaylar yalnızca söylentiden ibaret.

DC Comics'i satın almak isteyen tek şirket şu anda Disney değil. Ayrıca Apple, Amazon ve Netflix bu yarışın içinde bulunuyor. Ancak özellikle Disney'in bu konuda istekli olduğu ve AT&T ile görüştüğü söylenmiş. Geçtiğimiz günlerde de bildiğiniz gibi Warner Bros'un üst şirketi AT&T, Discovery ile birleşmişti. Birçok marka da bu birleşmede bölünmüştü.

Özellikle Disney'in DC Comics'i satın alması bir hayli ilginç olur. Hali hazırda Marvel da Disney'de ve şu anda Marvel'ı en popüler markalardan biri haline getirdiler. DC'nin bu denli kan kaybetmesi bu anlaşma ile durabilir. Yine de her şeyin söylenti olduğunu tekrar hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11889 kez okundu.
19 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
netflix, Disney ve
3 etiket daha amazon dc Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim