Anlık Bildirim

Disney, Buz Devri animasyonunu yapan Blue Sky Stüdyosu'nu kapatıyor

20th Century Fox'a bağlı olan animasyon stüdyosu Blue Sky Stüdyosu Disney tarafından kapatılıyor. 450 kişinini işsiz kalması bekleniyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Disney, Buz Devri animasyonunu yapan Blue Sky Stüdyosu'nu kapatıyor Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi Disney geçtiğimiz yıllarda 20th Century Fox'u satın aldı ve Fox'a ait tüm yapımlar temelde Disney'e bağlı konuma geldi. 20th Century Fox'un animasyon stüdyolarından biri olan Blue Sky Stüdyosu da haliyle Disney'e bağlı bir stüdyo oldu. Ne yazık ki bu stüdyo kapatılıyor.

Blue Sky Stüdyosu en çok, başarılı animasyon film serisi Buz Devri ile biliniyor. Buz Devri dışında Rio, Ajanlar İş Başında ve Robotlar serileri ile de tanınan stüdyo ne yazık ki salgının getirdiği ekonomik zorluklar sebebiyle kapatılmak zorunda kaldı. Bu kapatılma sonrasında yaklaşık 450 kişinin işsiz kalacağı açıklandı.

Ancak Deadline'ın haberine göre Disney, işsiz kalacak olan 450 kişiye şirketin içerisinde başka bölümlerde iş bulacak. Umuyoruz Deadline'ın haberi doğrudur. 

Bu kapanmanın ardından da stüdyonun geliştirme aşamasında olan Nimona animasyonu da iptal edildi. Ancak stüdyonun sahibi olduğu Buz Devri gibi markaların bittiği anlamına gelmiyor bu. Hakları hala Disney'in elinde olduğu için yeni projeler görebiliriz ki zaten şu anda Disney Plus için bir Buz Devri dizisi geliştiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12297 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Disney, buz devri ve
4 etiket daha blue sky kapatıldı fox Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim