Anlık Bildirim

Kimse eksik kalmıyor: Disney de metaverse'e girecek

Facebook'un, yeni ismi ile Meta'nın metaverse'e gireceğini açıklamasının ardından Epic, Microsoft, Roblox derken büyük şirketlerin hepsi metaverse'e girmeye başladı. Son üye de Disney oldu.

Disney de metaverse'e giriyor Tam Boyutta Gör

Her ne kadar bu tabir biraz yanlış olsa da son dönemde metaverse'ün bir hayli trend olduğunu söyleyebiliriz. Başta Facebook'un, yeni ismi ile Meta'nın girmesinin ardından diğer şirketlerin de böyle bir atılım yapacağı ve teknoloji dünyasının geleceğini oluşturacağını biliyorduk. Ancak beklediğimizden çok hızlı bir şekilde metaverse'e girecek şirketlerin sayısı artıyor. 

Disney de Metaverse'e Giriyor

Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen bir finans toplantısı esnasında Disney CEO'su Bob Chapek, metaverse konusunda ilk kez bir açıklamada bulundu. Ne yazık ki açıklaması esnasında planlarından net bir şekilde bahsetmedi Bob Chapek. Yalnızca bu konuda istekleri olduğunu ve hareteke geçeceklerini öğrendik.

Disney'in özellikle elindeki yapımlar ve Disneyland ile birlikte enteresan bir metaverse deneyimi yaşatabileceğini söyleyebiliriz. İlerleyen süreçte Disney de bu konuda daha net bir açıklama yapacaktır elbette. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim