Anlık Bildirim

Onaylandı: Disney Plus bu yaz Türkiye'ye geliyor!

Geçtiğimiz saatlerde FX Türkiye ve Fox Türkiye hesaplarından Disney Plus'ın yaz aylarında ülkemizde erişime açılacağı resmi olarak açıklandı.                        

Disney Plus bu yaz Türkiye'ye geliyor! Tam Boyutta Gör

Disney'in kendi video akış platformu Disney Plus'tan sonunda güzel haber geldi. Geçtiğimiz saatlerde platformun ülkemize ne zaman geleceği resmi olarak açıklandı.

Disney+ Bu Yaz Türkiye'de!

Geçtiğimiz saatlerde FX Türkiye ve Fox Türkiye'nin resmi Twitter hesaplarından yapılan açıklmaya göre Disney+, 2022 yazında ülkemizde erişime açılacak. Bizimle birlikte toplamda 42 ülkede bu yaz erişime açılacak. Yapılan resmi açıklama şu şekilde:

"Disney+ bu yaz Türkiye'de! Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic ve çok daha fazlasını bir arada sunan, dünyanın en sevilen hikayeleriyle dolu yepyeni bir platforma hazır olun."

Ne yazık ki hala net bir tarih paylaşılmış değil ancak geçtiğimiz ay gazeteci Birsen Altuntaş, platformun Ağustos 2022'de erişime açılacağını söylemişti. Şu an için bu tarih doğru gibi duruyor diyebiliriz. Disney Plus kendi içerikleri dışında yerli içeriklerle birlikte güzel bir lansman yapmak istiyor. Bundan sonraki süreçte en büyük merak konusu platformun ücreti olacak. O da önümüzdeki birkaç ay içerisinde açıklanacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6621 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
disney plus, Türkiye Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim