Anlık Bildirim

Disney+'ın ilk yerli dizisi Kaçış'tan ilk video geldi

Disney'in video akış platformu Disney Plus'ın ilk Türk dizisi olan Kaçış'ın ilk videosu paylaşıldı. Videoyu haberimizde bulabilirsiniz.                           

Disney Plus'ın ilk yerli dizisi Kaçış'tan ilk video geldi Tam Boyutta Gör

Disney Plus'ın yayın tarihi yaklaşıyor ve bildiğiniz gibi ülkemizde hızlı bir şekilde yerli içeriklere de başladılar. Geçtiğimiz saatlerde Kaçış dizisinden ilk video geldi.

Hikayesini Engin Akyürek'in kaleme aldığı, senaryosunu Ali Doğançay'ın yazdığı dram, aksiyon ve macera türündeki dizinin, yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın otururken; dizide Engin Akyürek'in yanı sıra İrem HelvacıoğluAziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaçış İlk Video

'Kaçış'; savaş fotoğrafçısı Mehmet ve farklı ülkelerden gelen bir grup gazetecinin; araştırma yapmak üzere bir Ezidi köyüne gidişleri ile başlıyor. Dizide sınır ötesine gizlice geçen grubun bir baskın sonucu radikal terör örgütünün eline düşmeleri, sonrasında yaşadıkları dramları, değişimleri ve kaçış hikayeleri heyecan dolu bir dille anlatılıyor. Araştırma ekibinin kurtulmak için vereceği zorlu mücadeleyi anlatırken Orta Doğu'da yaşanan insanlık dramına da farklı bir bakış açısı sunacak olan 'Kaçış' çok yakında sadece Disney+'ta yayınlanacak.

Disney Plus 14 Haziran'da erişime açılacak. Aylık fiyatı 34,99 TL, yıllık fiyatı ise 349,90 TL. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim