Anlık Bildirim

Disney Plus'tan heyecanlandıran haber: Suskunlar ve Ezel'in senaristi ile anlaşıldı

Türkiye'ye çok hızlı bir şekilde girmeye hazırlanan Disney Plus; Suskunlar, Ezel ve Mucize Doktor gibi dizilerin senaristliğini yapmış olan Pınar Bulut ile anlaştı.    

Disney Plus, Suskunlar ve Ezel senaristi Pınar Bulut ile anlaştı Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz gibi dünyanın en büyükeğlence şirketlerinden biri olan Disney'in Disney Plus isimli bir video akış platformu bulunuyor ve bu platform yakın bir tarihte ülkemizde erişime açılacak. Son günlerde Türkiye'deki projeleriyle ilgili birçok haberi çıkan Disney Plus'ın önemli bir isimle anlaştığı ortaya çıktı.

Suskunlar ve Ezel Senaristi Pınar Bulut

Disney Plus ile ilgili haberleri daha öncesinde birçok kez paylaşan gazeteci Birsen Altuntaş, geçtiğimiz saatlerde yaptığı haberde Disney Plus'ın Pınar Bulut ile anlaştığını açıkladı. Pınar Bulut daha öncesinde ülkemizde bir hayli popüler olan ve sevilen Ezel, Suskunlar ve Mucize Doktor gibi dizilerinde senaristliğini yapan isimlerden birisi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Disney Plus ayrıca Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Hande Erçel, Pınar Deniz, Engin Akyürek ve Aras Bulut İynemli gibi isimlerle anlaşmış durumda. Şu an için resmi olmasa da bilinen ilk yapımlar Recep İvedik projesi, Atatürk dizisi ve Kaçış dizisi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7401 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
disney plus, Türkiye Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim