
Dünyanın ilk 600Hz dizüstü ekranı
Etkinlik sırasında Nvidia RTX ekran kartlı bir dizüstü modelinde sergilenen yeni panelin, henüz ayrıntıları bilinmiyor. Ancak söz konusu rakamların gerçekten inanılmaz göründünü söyleyebiliriz. Bununla birlikte BOE, 600Hz panele sahip dizüstü bilgisayarların fiyatlandırması veya çıkış tarihleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşmadı.
Ayrıca yeni panelin tanıtım amaçlı tasarlanmış bir prototip olduğunu unutmamak gerek. Zira şimdiye kadar hiçbir şirket mevcut dizüstü bilgisayarlar için 500 Hz sınırını aşamadı.
Ayrıca sunum sırasında BOE, 34 inç ve 86 inç boyutlarında mini LED arka aydınlatmalı yeni ekranlarını da gösterdi. Bunlar arasından 34 inçlik model HDR1000 sertifikası ve 100.000:1'lik ultra yüksek bir kontrast sunarken, 86 inçlik panel ise 4K çözünürlük ve 1500 nit tepe parlaklığı ile dikkat çekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.