Anlık Bildirim

DJI Mini SE modeli tanıtıldı

DJI Mini SE modeli iç donanım olarak Mavic Mini ile aynı iken dış tasarım ise biraz daha Mavic Mini 2’ye yakınlaşıyor. DJI Mini SE özellikleri ve fiyatı haberimizde.

DJI Mini SE Türkiye fiyatı Tam Boyutta Gör

Ticari Drone sektörünün lider ismi JDI bu hafta bütçesini düşünenlere yönelik olarak temel anlamda belirli özellikler sunan yeni bir model daha tanıttı. DJI Mini SE modeli Mavic Mini ve Mini 2 modellerini harmanlıyor. 

DJI Mini SE özellikleri ve fiyatı

DJI Mini SE hava aracı biraz daha bütçesini düşünenleri hedefliyor. İç donanım Mavic Mini ile aynı iken dış tasarım ise biraz daha Mavic Mini 2’ye yakınlaşıyor. 12MP çözünürlüğünde bir kamerası olan DJI Mini SE modeli 2.7K 30fps ve Full HD 60fps video kaydı yapabiliyor. 3 eksenli gimbal ile en verimli denge hedefleniyor. 

Bir şarj istasyonuna sahip olan DJI Mini SE nesnenin etrafında daire çizebiliyor, öne veya geriye gidebiliyor veya nesneden spiral çizerek uzaklaşabiliyor. Toplamda 30 dakika havada kalabilen ürün 4 kilometreye kadar da iletişim sağlayabiliyor. 

Position modunda Drone daha otonom hareketler yaparken Sport modunda ise biraz daha fazla tecrübe istiyor. CineSmooth ile daha sinematik videolar için cihazın ara verme süresi uzatılırken kullanım esnasında canlı HD yayın alınabiliyor. 250 gram ağırlığa sahip DJI Mini SE modeli 2999TL fiyat etiketine sahip ancak stokta yok. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim