Anlık Bildirim

DLSS 3.0'ın rakibi AMD AFMF, iki oyunda daha erişime açıldı

AMD'nin Frame Generation teknolojisi Fluid Motion Frames, artık iki oyunda daha mevcut. Call of Duty Warzone ve Modern Warfare 3, yeni güncelleme ile FSR 3.0 desteği kazandı.
DLSS 3.0'ın rakibi AMD AFMF, iki popüler oyuna daha geliyor! Tam Boyutta Gör
AMD, son dönemde duyurduğu Fluid Motion Frames (AFMF) ve FSR 3.0'a olan desteğini artırıyor. Hatırlayanlar olacaktır DLSS 3.0'a rakip olarak görülen AFMF, nihai sürüme ulaşmadan üçüncü taraf modlar aracılığıyla geniş bir kullanıma sahip olmuştu. Şimdi ise Activision'un sevilen FPS oyunları Call of Duty: Modern Warfare 3 ve Warzone, AMD'nin yeni teknolojilerine destek getiren sürpriz bir güncelleme aldı.

AFMF artık daha fazla oyunda mevcut

Kaçıranlar için COD MW3 ve Warzone, ilk günden DLSS 3.0, AMD ve Intel tarafında ise FSR 2.1 ve XeSS 1.2 desteğiyle çıkış yapmıştı. Activision tarafından yayınlanan son güncelleme ise, her iki oyunda FSR 3.0'ı aktif hale getirdi. Ayrıca bu güncelleme, AMD'nin Frame Generation teknolojisi olan AMD Fluid Motion Frames (AFMF) ile birlikte sunuluyor. 

DLSS 3.0'ın rakibi AMD AFMF, iki popüler oyuna daha geliyor! Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz hafta FSR 3.0 destekli oyunlar listesi bir kez daha güncellenmiş ve MotorCubs RC eklenmişti. Call of Duty Warzone ve Modern Warfare 3'ün eklenmesiyle, resmi olarak desteklenen oyun sayısı 6'ya ulaşmış durumda. Ancak üçüncü taraf modlar aracılığıyla FSR 2.0 destekli tüm oyunlarda FSR 3.0'ın etkin hale getirilebildiğini hatırlatalım.

DLSS 3.0'a rakip olacak AMD Fluid Motion Frames (AFMF) teknolojisi 24 Ocak'ta nihai olarak erişilebilir olacak. FSR 3.0'ın aksine AFMF, oyunlarda herhangi bir geliştirici entegrasyonuna ihtiyaç duymnuyor. Yani AMD kullanıcıları, HYPER-RX'in parçası olarak sürücü üzerinden özelliği aktif hale getirebilecek. Ancak AMD'nin Frame Generation teknolojisi için bazı donanım gereksinimleri mevcut. Bu noktada AMD, Radeon RX 5000/6000 serisi veya RTX 20/30 ekran kartlarını öneriyor. FSR 3.0'ın ise halihazırda RX 590 ve GTX 10 serisine kadar olan kartları desteğini hatırlatalım.

FSR 3.0 destekli oyunlar:

  • Avatar: Frontiers of Pandora
  • Forspoken
  • Immortals of Aveum
  • Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name
  • MotorCubs RC
  • Call of Duty Modern Warfare 3
  • Call of Duty Warzone
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim