Anlık Bildirim

Yeni Marvel filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness'tan ilk fragman geldi

Marvel evreninin en çok sevilen yapımlarından olan Doctor Strange'in devam filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness'ın ilk fragmanı paylaşıldı.                  

Doctor Strange 2'den ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

Disney Plus'ta yayınlanan WandaVision ve Loki dizisi, geçtiğimiz günlerde yayınlanan Spider-Man 3 ile altyapısı oluşturulan Doctor Strange 2'den ilk fragman geldi.

Fragmana baktığımızda daha önce de açıklandığı gibi Wanda'yı, yani Scarlett Witch'i görebiliyoruz. Ayrıca daha önce de açıklandığı gibi ilk filmde de karşımıza çıkan Chiwetel Ejiofor bu filmde de bulunuyor. Filmin kötüsünün Chiwetel Ejiofor olacağına dair söylentiler çıkmıştı ki bu fragmanda da bunu destekleyen sahneler var. Ayrıca fragmanın sonunda Doctor Strange'in çoklu evrenden gelen halini görüyoruz ve kendisi belli ki kötü bir karakter. Son olarak bu filmde Loki'nin olacağı da geçtiğimiz aylarda açıklanmıştı.

Tüm bu oyuncuları birleştirdiğimizde WandaVision ve Loki dizisinin ayrıca son Spider-Man filminin Doctor Strange 2 ile bağlantısı olduğunu da anlayabiliyoruz. Yayınlanan fragman zaten Spider-Man No Way Home'un en sonunda gösterilmişti.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek. Filmin yönetmenliğini Sam Raimi üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise şimdilik Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Rachel McAdams ve Benedict Wong bulunuyor.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness İlk Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11662 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Doctor Strange, marvel ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim