Anlık Bildirim

Doctor Strange in the Multiverse of Madness en iyi açılış yapan 2. film oldu

Marvel evreninin en çok sevilen yapımlarından olan Doctor Strange'in devam filmi Doctor Strange in the Multiverse of Madness, globalde 450 milyon dolar kazandı. Türkiye'de ise hafta sonunun ikincisi.

Doctor Strange 2 en iyi açılış yapan 2. film oldu Tam Boyutta Gör

Marvel evreninin 2022 yılında en çok beklenen filmlerinden birisi olan Doctor Strange 2, geçtiğimiz günlerde vizyona girdi ve beklenildiği gibi güzel bir hasılat ile açılış yaptı.

Türkiye'de Yılın İkincisi

Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren Doctor Strange 2, Amerika'da 185 milyon dolarlık hasılat ile tüm zamanların en iyi açılışını yapan 11. filmi oldu. Ayrıca pandemi döneminin de ikincisi konumunda, birinci sırada ise Spider-Man No Way Home bulunuyor. Globalde ise film 450 milyon dolarlık bir hasılat elde etmiş durumda.

Türkiye'de ise istatistikler benzer diyebiliriz. Doctor Strange 2, Bergen'in ardından 2022 yılının en iyi açılış yapan ikinci filmi konumunda. Doctor Strange 2 ilk hafta sonunda 1110 salonda gösterildi ve 616.854 izleyiciye ulaşarak 24.120.874 TL hasılat elde etti. 

Kaynakça https://www.ign.com/articles/doctor-strange-in-the-multiverse-of-madness-wins-the-domestic-weekend-box-office-with-185-million https://boxofficeturkiye.com/hafta-sonu/detay/2022-19 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3370 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Doctor Strange, marvel ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim