Anlık Bildirim

Dogecoin'in kurucusu: "DOGE ile BTC aynı teknolojiye sahip"

Dogecoin Kurucu Ortağı Billy Markus, Dogecoin ile Bitcoin'in aynı teknolojiye dayandığını iddia etti.                                                                

'DOGE ile BTC aynı teknolojiye sahip' Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda popüler meme kripto para birimi Dogecoin (DOGE) ile ilgili yapılan paylaşımlar oldukça arttı. Diğer taraftan Dogecoin’in Kurucu Ortağı Billy Markus da resmi Twitter hesabı üzerinden Dogecoin hakkında paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak Markus, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ve Dogecoin’in (DOGE) aynı teknolojiye dayandığını gösteren bir meme paylaşımında bulundu.

Billy Markus, DOGE ve BTC’nin Aynı Teknoloji Sahip Olduğunu İddia Ediyor

Bitcoin (BTC) ve Dogecoin (DOGE) temeline baktığımızda aynı konsensüs yapısına sahip. Her iki kripto da Proof of Work üzerinden çalışıyor. Dogecoin kurucu ortağı  Billy Markus da buna göndermede bulunarak Bitcoin (BTC) ve Dogecoin’in (DOGE) temelde aynı teknoloji olduğunu belirten Scooby Doo görseli ile bir paylaşım yayımladı. Billy Markus paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Kaputun altında hemen hemen aynı teknoloji var.” 

Hatırlarsanız Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) köpek ırkıyla ilgili memelerden esinlenerek, 2013 yılında Bitcoin’in bir parodisi olarak ortaya çıkmış ve Elon Musk’ın da etkisiyle oldukça büyük bir popülariteye ulaşmıştı. CoinMarketCap’e göre Bitcoin (BTC) fiyatı 37.755 dolar, Dogecoin’in (DOGE) fiyatı ise 0,14 dolar seviyelerinde seyrediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim