Anlık Bildirim

İşte gerçek Elon Musk: DOGE manipülasyonu başladı

Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması ile birlikte başlayan DOGE yükselişi sabah saatlerinde attığı Tweet ile tavan yaptı. Sadece DOGE değil köpek temalı diğer kripto paralar da yükselişte.
DOGE Tam Boyutta Gör
Kripto para borsasında yaptığı manipülasyonlarla Twitter’ı satın alacak kadar elde ettiği suçlaması yapılan Elon Musk artık sosyal ağın tek sahibi. Tüm erişim haklarına sahip olan Elon Musk’ı kim durduracak merak ediliyor.

Elon Musk yine DOGE’ye oynuyor

Twitter’ı satın alması ile birlikte DOGE camiasında bir hareketlilik başladı ve neredeyse iki kat yükseliş gösterdi. Elbette herkesin tek derdi Elon Musk’ın köpek resimleri ile ilgili yapacağı paylaşımlar sonrasında coin fiyatlarının fırlaması ve zengin olmak. Ünlü isim camiayı hayal kırıklığına uğratmadı.

Sabah saatlerinde Elon Musk tarafından paylaşılan Cadılar Bayramı gönderisinde köpeği de yer alınca DOGE yine harekete başladı. 12.3 cent seviyelerine kadar gerileyen DOGE ani sıçrama yaparak 16 cent seviyelerine kadar yükseldi.

Özellikle Binance borsasında DOGE spot işlemler 2 milyar dolar hacme ulaşmış durumda. MEXC borsasında ise 1.2 milyar dolar hacim dönüyor. Bu iki borsa açık ara önde. Ayrıca kaldıraçlı işlemlerde de milyarlarca dolarlık hacim oluşmuş durumda. Yani aslında kazanan kasa (iddialara göre Elon Musk) oluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim