Anlık Bildirim

Dogecoin (DOGE) hakkında Süpermen benzetmesi

Dogecoin (DOGE) milyoneri Glauber Contessoto, Dogecoin hakkında açıklamalarda bulundu. Dogecoin'i Süpermen romanlarındaki Krypto köpeğine benzetti.

Dogecoin (DOGE) milyoneri Dogecoin için Süpermen benzetmesi yaptı Tam Boyutta Gör

Dogecoin (DOGE) milyoneri Glauber Contessoto, Dogecoin’in neden “en iyi kripto para birimi” olduğunu Süpermen ile ilgili esprili bir teori ile açıkladı. 

Sadece DOGE değil aynı zamanda fiat milyoneri de olan 33 yaşındaki Glauber Contessoto, DOGE’nin bir kripto para birimi olarak artan popülaritesi hakkında konuştu.

Dogecoin (DOGE) milyoneri Dogecoin için Süpermen benzetmesi yaptı

DOGE taraftarı, Dogecoin popülaritesinin “sırrını” bulmak için “kapsamlı ve yoğun zahmetli” bir araştırma yaptığını ifade etti. Sonunda, oldukça popüler olan Süpermen çizgi roman karakterini ve Krypto adlı süper köpeğini gündeme getirdi. Glauber Contessoto’ya göre köpek “DOGE”a dönüştü ve Krypto “kripto” oldu. Ayrıca topluluğa, köpek bir erkeğin en iyi arkadaşı olduğu için DOGE’nin “en iyi kripto para birimi” olduğunu hatırlattı.

Glauber Contessoto, Los Angeles’daki bir HipHopDX çevrimiçi müzik dergisindeki günlük işini DOGE macerası için bırakmıştı. 

Yaklaşık 80 bin abonesi olan Contessoto’nun bir YouTube kanalı var ama henüz kanalından para kazanmıyor. Contessoto, kişisel web sitesinde DOGE ürünleri satıyor ve kalan zamanında YouTube kanalında DOGE hakkında içerikler üretiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim