Anlık Bildirim

Dogecoin’in (DOGE) köpeği NFT oluyor

Dogecoin'in maskotu haline gelen Shiba Inu köpeğinin fotoğrafı NFT olarak açık artırmaya sunuluyor. Kabosu ismindeki köpeğin NFT'si en pahalı NFT'lerden biri olabilir.

Dogecoin’in (DOGE) köpeği NFT oluyor

Dogecoin’in esinlenilerek yapıldığı meme’in sahibi, Japon anaokulu öğretmeni Atsuko Sato, NFT çılgınlığına katılmak istiyor.

Kripto para topluluğu için belkide en büyük meme’i olan Doge’un, bir NFT olarak açık arttırmaya sunulacağı açıklandı. Açık arttırma 8 Haziran’da Zora pazarında gerçekleştirilecek bu NFT’den elde edilecek olan gelirler hayır kurumlarına bağışlanacak.

Know Your Meme tarafından düzenlenecek olan etkinlik Doge’u en pahalı meme yapabilir.

Doge meme’i, 23 Şubat 2010’da Sato’nun sahiplendiği dişi bir Shiba Inu ırkı köpeğinin (Kabosu) fotoğraflarını paylaşmasıyla başladı. Fotoğraf Ekim 2010’da Reddit’te paylaşıldıktan sonra viral haline geldi ve birçok kez paylaşıldı. 

Ardından Billy Markus ve Jackson Palme, geliştirdikleri yeni bir kripto para denemesinde, bu viral meme’i kullanmayı tercih ettiler. Geniş kitleler tarafından sevilen bu paylaşım ilgi gördü ve bu da Dogecoin’in de (DOGE) viral olmasının önünü açtı. Böylelikle çoğumuzun bildiği Dogecoin doğmuş oldu. 

Bakalım Kabosu, bir kripto parayı fenomen haline getirmekle kalmayıp NFT’yi de fenomen edebilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim