Anlık Bildirim

Elon Musk, tweetlerine güvenerek Dogecoin'e (DOGE) yatırım yapanlara gülüyor

Dogecoin'in babası olarak bilinen Elon Musk, Dogecoin yatırımcılarını kızdaracak bir tweet attı. Elon Musk son günlerde kripto para hakkında daha sık tweet atmaya başladı.

Elon Musk, tweetlerine güvenerek Dogecoin'e (DOGE) yatırım yapanlara gülüyor Tam Boyutta Gör

Son zamanlarda ünlü hacker grubu Anonymous'tan tehdit aldığı iddialarına rağmen Tesla CEO'su Elon Musk, kripto para konusunda tweetler ile etkileşime devam ediyor.

Bu sefer de herhangi bir temel araştırma yapmadan “meme” kripto para birimine yatırım yapan Dogecoin (DOGE) sahipleriyle dalga geçen Passengers meme paylaşımına yorum olarak kahkaha emojisi atması ile tepki çekti.

Musk, kripto para konusunda sürekli tweet atıp insanların yatırımlarını yönlendirmesiyle, insanların zarar görmesine sebep olduğu için geniş çapta eleştiriliyor.  Ancak diğer yandan milyarder, Dogecoin hayranlarından oluşan yeni ordusundan gördüğü ilgiden keyif alıyor gibi gözüküyor. Şu anda ise hayranlarına #WeLoveYouElon hashtag'ini Twitter'da trende soktukları için teşekkür ediyor.

Musk, Bitcoin (BTC) konusundaki U dönüşünün ardından birçok takipçisi ve kripto para yatırımcıları tarafından eleştiriliyor. İtibarında kayıplara yol açıyor. Ünlü milyarder her ne kadar bunu yeşil enerji sebebiyle yaptığını yansıtsa da, insanlar Musk’ın piyasalara etki ederek bundan kazanç elde ettiğini düşünüyor ve bundan rahatsız oluyorlar. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
71702 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, dogecoin ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim